vineri, 29 noiembrie 2013

Despre acest blog

Acest blog este adresat in primul rand parintilor care au copii cu autism. Dar nici ceilalti parinti care au copii neurotipici nu sunt exclusi. Asadar, cititi-ne!

 Daca eu /noi va putem ajuta cu ceva, dragi parinti, prin exemplul cresterii lui David atunci cu atat mai bine. Este ceea ce am ales sa fac: sa daruiesc ceva celorlalti pentru ca simt ca am fost cu adevarat binecuvantati in ceea ce-l priveste pe baietelul nostru.


vineri, 15 noiembrie 2013

Ce inseamna 6 ani de David

David a fost un copil dorit si asteptat cu mult drag. Insa tot ceea ce-mi imaginam despre copilul ce avea sa vina a fost contrazis de felul lui de a fi. Si stiti ce? Nu l-as schimba cu nici nu copil neurotipic si nu mi-as dori sa fie altfel decat este. Sase ani de David s-au implinit pe 6 noiembrie iar ei inseamna mult mai mult decat ati putea crede. Ceea ce va impartasesc in seara asta viata noastra alaturi de David. Alaturi de David si de Buni (mama mea). Este despre ce inseamna familia noastra in cele din urma.


duminică, 3 noiembrie 2013

Despre mine si despre ce inseamna a fi parinte

Daca ma gandesc la evolutia mea ca om,  la tot procesul de maturizare care m-a transformat in  Marina care sunt astazi; la nenumaratele evenimente care mi-au marcat viata, aflati ca David  mi-a adus ultima si cea mai definitiva schimbare.

Ceea ce pe vremuri mi s-ar fi parut drama, astazi ma face sa rad de ale tinererii valuri, de naivitatea mea de copil hotarat sa salveze lumea si pe cei care nu voiau sa fie de fapt salvati. Din fericire Cel de Sus m-a indreptat inspre ceea ce era demult pregatit pentru mine iar asta mi-a adus implinirea si FERICIREA.

David m-a facut sa descopar  multe alte lucruri despre mine: indemanarea de  scrie, gatitul ca pasiune , talentul de a gestiona timpul liber limitat si peste toate multumirea pentru fiecare zi traita.