duminică, 3 noiembrie 2013

Despre mine si despre ce inseamna a fi parinte

Daca ma gandesc la evolutia mea ca om,  la tot procesul de maturizare care m-a transformat in  Marina care sunt astazi; la nenumaratele evenimente care mi-au marcat viata, aflati ca David  mi-a adus ultima si cea mai definitiva schimbare.

Ceea ce pe vremuri mi s-ar fi parut drama, astazi ma face sa rad de ale tinererii valuri, de naivitatea mea de copil hotarat sa salveze lumea si pe cei care nu voiau sa fie de fapt salvati. Din fericire Cel de Sus m-a indreptat inspre ceea ce era demult pregatit pentru mine iar asta mi-a adus implinirea si FERICIREA.

David m-a facut sa descopar  multe alte lucruri despre mine: indemanarea de  scrie, gatitul ca pasiune , talentul de a gestiona timpul liber limitat si peste toate multumirea pentru fiecare zi traita.



Si altora pare sa le placa ce am devenit.
Pe Violeta Postolache o cunosc din mediul online, este unul dintre cei mai talentati bloggeri culinari din Romania. O respect si o admir pe Violeta nu doar pentru blogul culinar ci si pentru faptul ca este o mama grijulie care isi valorizeaza copiii si se implica cu tot sufletul in educatia lor.

Violeta a realizat un interviu cu mine pe care l-a publicat pe celelalt blog al ei aflat la inceput de drum. Violeta, iti multumesc ca mi-ai facut aceasta onoare!

Puteti citi interviul cu mine aici

2 comentarii:

  1. Draga mea sunt emotionata si onorata totodata! Iti multumesc din inima pentru cuvintele frumoase si iti multumesc pentru ca existi. Tu si David sunteti un exemplu pentru mine, va simt aproape de sufletul meu si mi-as dori din tot sufletul sa ajung sa va cunosc intr-o zi. Va imbratisez cu drag!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Vio, iti multumesc pentru aprecieri! Ma bucur ca ti-am castigat respectul si iti urmaresc si eu cu drag blogurile. Esti o continua inspiratie in bucatarie. Si da, sper din tot sufletul ca ne vom cunoaste intr-o zi...Hai la Gilau, sa-ti gatesc ca-n Ardeal! :)

    RăspundețiȘtergere